AYT BRGERAK

Saturday, 11 May 2013

adakah aku diterima???



 Hallo :) noru nak tanya nie, apa yg ada dlm fikiran korang bila baca tajuk entri noru kali nie? o_0?? Tp kalu dlm fikiran bdak SPM 2012 mesti diorang tahu sbb apa? Mestilah berkaitan dgn keputusan UPU.. adakah diterima ke university pilihan… kalu korang tanya noru pulak, jwapan nya ada 2.. pertama ialah UPU jugak :) yg ke2 ialah








Korang mesti pelik kan kenapa lah Bradford College nie blh ada dlm tajuk entri kali nie haha :) ok2, mula kisah ye brmula pada satu pagi yg sangat bosan… pagi tu noru bosan sngat,x tahu nak apa… tp tiba2 noru trpandang pensil yg ada tulisan British Council (pensil milik kakak )… jd noru dpat idea untuk bukak laman web British Council… noru nak tahu lebih lanjut tntang British Council… disebabkan rasa ingin tahu, noru mnjadi ‘stalker’ skejap.. habis laman web tu noru cek.. haha berat 66 arh :) noru tgok senarai university luar Negara yg berada di UK.. noru pun trpandang Bradford College.. dlm bnyak2 university dlm senarai tu, noru lbih trpikat dgn Bradford.. :) noru bukak laman web Bradford College.. baca course untuk international student, accomodation, yuran, teachers, dan bnyak lagi.. mmg terbaik arh Bradford nie… noru pun dpat idea untuk try isi.. jd noru pun isi.. noru isi borang Di dlm laman web Bradford College, dlm fikiran noru masa tu Cuma nak try je.. kalu x dpat, noru x kisah pun :)


Lpas 3 minggu noru hntar bnda tu, tiba2 pd tgahhari ada bunyi “ping2, Ping2… hah tahu x bnyi apa tu.. Yeah Posman datang… hehe :) First time mmg noru x prcaya yg noru dpat satu sampul surat dari ‘Bradford College’… berat giler sampul tu… dlm 2 kg lebih rasenya… noru pun bukak sampul tu dgn berhati-hati.. hah nak tahu x apa yg noru dpat??? Bradford College hntar 1 buku tntang higher education pocket guide , 1 buku tntang further education prospectus fulltime course 2013/14 (buku plg tebal n berat mcm buku teks kat sekolah hehe :) ) ,1 buku English language centre, international application form n yg last 1 helai kertas tntang international student tuition fees bg yg bukan dari negara EEA… wow.. mmg x prcaya :) noru pun tanya family noru nak isi x.. diorang kata diorang x kisah.. sbb kakak noru pun skrang tgah blajar kat uk… kakak noru kata dia x kisah.. isi je lah.. try je.. kalu dpat buat arh kputusan nak terima atau tak :) tq semua :) ptg tu jugak noru isi borang, sedia dokumen yg dperlukan….. noru pilih course English :) kalu Bradford x terima x ada lah tu rezeki noru nak pegi Bradford hehe :) kat bwah nie ada bberapa gmbar Bradford College n kwasan sekitarnya :) k bye2 :) tq sbb sudi baca coretan noru kali nie :) sorry ye kalu ada trkasar bahasa dari noru spnjang pmbacaan anda semua di blog noru nie :) bye2 :)






NOTA: aishh.. result x tau bnda dah nak pegi bradford ish2 hehe :)

2 comments:

  1. wOw..! bradfOrd cOllege..?? in shaa Allah, ad rezki bleh laa prgi.. :) tawakal jew laa..

    ReplyDelete
  2. ha.. emm hehe :) in shaa allah :)

    ReplyDelete