AYT BRGERAK

Saturday, 23 March 2013

Alhamdulillah :)



syukur alhamdulillah terima kasih ya Allah :) tu je kata2 yg dpat diucapkan buat masa skarang :) nak tahu knapa? sbb nya adalah noru dpat result yg ok dlm SPM :)  wlaupun not straight A's but that enough for further my studies at the university.. amboi ada hati nak speaking org putih nya dia.. ayat bi pun hancur haha :)  ok2 balik ke tajuk.. kputusan noru x lah sehebat org lain.. tp cukup lah untuk m'gembirakan dan mmbalas jasa family n cg noru yg dah bnyak bagi smangat n tlong noru selama nie :) i love u all :) nak tahu satu bnda yg memalukan x masa hari noru g ambik result? masa dpat result noru tepik.. kejut semua org kat dewan tu.. haha :) malu derrr :) x tahu nak ltak muka kat mana lpas tu haha :)  mata pelajaran yg paling noru x percaya ialah sains noru dpat A+.. sbb selama ini noru dpat B je :) Sejarah A-.. wlaupun slalu tdo dlm klas, tp result wow mcm org x prnah tdo dlm kelas ramai kwan2 noru x prcaya :) akhir skali mata pelajaran yg selalu mmbuatkan result noru nmpak teruk.. math!!! math noru dpat B.. mmg trkejut giler bdak dorm, dgn kwan2 sekelas noru bila noru kata math noru dpat B.. tp tu lah yg dipanggil rezeki.. syukur alhamdulillah.. :)

No comments:

Post a Comment