AYT BRGERAK

Friday, 8 February 2013

Berkhidmat untuk negara :D



i miss u so much :) haha :) kata2 lpas 1 blan lebih x bukak blog nie :) sbb ye adalah trperangkap di PLKN haha :) bnyak bnda yg noru blajar kat sana :) senyum, menangis, persahabatan n mcm2 lah :) yg plg pnting klas yg awesome!!  CB 1 are the best!!   wlaupun klas mcm bdak2 tp best.. :) sbelum masuk klas kena beratur dkat D.M .. smpai kat klas dgar lagu hijau - zainal abidin :) dlm klas tu bnyak aktiviti scara kmpulan kecil.. best sangat wlaupun mula2 msuk kls tu msing2 malu2 haha :) dlm klas nie mcm kat sek jugak.. ada buku.. tp yg bezanya kat plkn kita bljar tntang khidupan n diri :) kat sek kita bljar sn. math n etc :) mmg best arh plkn.. masa mula dpat letter dari JLKN, mcm2 prasaan ada.. takut, malas n bnyak lagi.. :) meh sini noru nak bg nasihat sikit.. sapa2 yg dpat plkn tu pegi lah ye jgn malas or takut sbb bkan semua org dpat plkn nie.. lagipun bnda nie sekali seumur hidup je.. bnyak bnda yg kita bleh blajar kat sana :) jgn prnah tolak ye :) mmg tak rugi sapa2 yg pegi plkn :) dpat kawan, cg yg baik, blajar tntang hidup, berdikari n dpat brkhidmat untuk negara :)


buku PLKN :) 

This is me :) 

No comments:

Post a Comment