AYT BRGERAK

Thursday, 2 February 2012

DORM ALI3 2011 &2012

        Hai semua... noru back... :) lama dah noru x write dlm blog nie.. huhu... noru trkurung dlm 'asrama' ekpun.. haha.. kali nie noru nak citer pasal Dorm ALI3. :) Ali3 nie nama dorm noru... noru ddk dorm nie dari thun lpas.. thun lpas dorm nie ada 8 orng.. 2 kakak form 5 n 6 adik form 4.. kakak form 5 nama fazira azumie atau emy.. kak emy nie mama dorm.. dia nie baik, prihatin, n cerdik... kak form 5 sorang lg ialah kak rokiah atau roky... kak roky nie asal kat jabi, setiu... dia nie baik jugaklah, suka teddy bear n prihatin....
     Kalu adik form 4. kita start dengan fatin syafiqah... fatin nie ye asal kelantan.. ye nie baik, prihatin, suka tolong noru ktika noru susah... bagi noru dia nie perfect girl...she have everything in this world ... apa2 pun dia ialah orng yg slalu  noru mntak tolong ktika noru susah. dia tak prnah pun sakitkan hati noru sejak noru knal dia...  adik form 4 yg ke2 ialah farah... farah nie ye ambik jurusan  automotif... ye nie seorang anak org kaya, baik, prihatin, n suka tolong orang, yg ke3 ialah suraya.. suraya nie sbernarnya kwan noru dari form 2 lagi.. dia nie srang yg cantik, baik, n prihatin..  bdak dorm ali3 yg lain ialah qilah dan linda.. qilah nie skrang dia lah mama dorm ali3.. dia nie asal chalok barat, setiu.... baik, comel, pipi tembam mcm doreamon, n suka ketawa.. Linda pulak anak cikgu kat sek noru.. ayah dia ajar kimpalan.. dia nie seorang yg baik hati, prihatin, n suka hang out bila blik rumah... tu adalah bdak dorm ali3 thun 2011... thun nie ali3 ada kelainan skit sbb farah dah keluar sbb warden nak 5 org jew dlam satu dorm sbelum form 4 msuk... die skrang ddk kat dorm osman3...
       Ali3 skrang ada 7 orang.. 5 orang form 5 dan dua form 4... bdak form 4 ali3 nama mimie dan puteri...... mimie dgn puteri nie kawan baik... awok ye dari paka. noru suka sngat dgn bdak 2 org nie sbb dia slalu ketawa mcm qilah, baik, prihatin, dgar ckap, n mudah dlam semua urusan..... ali3 tahun nie mmg best tp tak sebest masa farah ada thun lpas....... :) stakat tu je lah noru nak citer pasal dorm noru...  sory lah ayat noru skema skit... :) thanks bcoz    sudi baca coretan noru kali nie...... :) 

No comments:

Post a Comment