AYT BRGERAK

Wednesday, 30 November 2011

spm 2012

spm 2012... gerun dgr prkataan tu.. thun dpan dah spm. x tahu nak kata apa. thun nie study 60:40 je. msh lg ada main2 w'laupun 40%.. :) aku tak nak dpat 5a k'bawah.. aku nak brjaya dlm spm.. yg aku tahu aku target 5a keatas.. aku mesti dpatkan target aku tu.. aku nak sngat rasa berjaya dlm hidup... thun nie exam akhir thun aku dpat 3a je.. :( aku mesti daptkan 2a lg lebih pun x apa..... :) exam akhir thun aku teruk aku gagal 1 math .. aku dah cuba buat yg trbaik tp x bleh. aku tak bleh nak kuasai m'pelajaran tu.. yg aku bleh gi bm, bi, tpp, akdp dgn sc yg lain bleh tahn lah kalu nak b+ bleh la. sapa kata senang nak brjaya.. susah jugak kalu kita tak ada smagat dgn usaha yg tinggi... thun dpan aku msuk asrama balik.. dkat asrama aku bleh study.. aku rase lah aku bleh dpat 5a untuk spm kalu aku pilih kawan yg baik  dgn sntiasa study.. dkat asrama aku tak care pun hal org.. aku buat hal aku je. malas nak care hal org.. aku x ksah jugak blik kmpung ke tak sbb aku suka ddk dkat asrama, aku bleh study dgn tenang tnpa ada gangguan bunyi bising.. kalu kat rumah bunyi motor, lori, kereta n bnnyak lg.. x senang nak study.. aku tak ada adik kiranya ok lah sbb x ada pngacau.. tu je aku nak luah dlm blog aku.. :)

No comments:

Post a Comment