AYT BRGERAK

Saturday, 11 May 2013

adakah aku diterima???



 Hallo :) noru nak tanya nie, apa yg ada dlm fikiran korang bila baca tajuk entri noru kali nie? o_0?? Tp kalu dlm fikiran bdak SPM 2012 mesti diorang tahu sbb apa? Mestilah berkaitan dgn keputusan UPU.. adakah diterima ke university pilihan… kalu korang tanya noru pulak, jwapan nya ada 2.. pertama ialah UPU jugak :) yg ke2 ialah

Monday, 29 April 2013

what i want to do and have before i die



Hello!!! :) kali nie noru nak brkongsi dgn awak semua pasal my life wishlist :) dlm hdup nie kita prlu ada matlamat, kalu x ada sia2 je lah hdup kita nie :) awak semua ada x trfikir apa yg akan awak buat sebelum tutup mata buat selama-lamanya? o_0??? kalau noru pulak, mmg 'bnyak giler' bnda yg noru nak buat dan mempunyai dlm hdup ini.. chop2 bukan TAMAK eh haha :) ok2 balik ke kpada tajuk.. :) kat bawah nie adalah senarai noru.. :)



  • jadi anak yg solehah 
  • mini library at home
  • berjuang di palestin
  • have a walk in closet 
  • new laptop 
  • own an iphone
  • stop all my bad habit
  • find true love          
  • DSLR 
  • i will decorate my room the way i want
  • bina rumah anak2 yatim @ org tua 
  • read more books
  • loose weight
  • travel all over the world
  • ada kereta fiat 500 sport n mitsubishi lancer evolution 
  • bawak family pegi Mekah
  • melanjutkan pljaran di luar negara
  • sony ps3
  •  meet Paris Hilton
  • live in my dream house
  • learn how to play the piano